Informatiehoek

Veelgestelde vragen

Wij hanteren een levertijd van maximaal 3 werkdagen. Vaak heeft u het product de volgende dag in huis, echter kan het met zwaardere of breekbare items langer duren. U ontvangt altijd direct een bevestiging en een track en trace nummer zodra uw pakket onderweg is.

Woodson and Stone heeft veel unieke handgemaakte producten die in series gemaakt worden, waardoor sommige lichtelijk kunnen afwijken van de afbeelding. Woodson and Stone zorgt er wel voor dat het beschikbare artikel matcht met de foto, in gevallen dat dit afwijkt wordt er contact met u opgenomen om dit kort te sluiten. Het gaat hier dan bijvoorbeeld om aderen in geval van natuursteen, de geitenvachten bij de krukken, de fossielen op natuursteen wastafels etc.

Bij Woodson and Stone bieden we consumenten een opzegtermijn van 14 dagen, beginnend vanaf de dag dat u uw product ontvangt. Tijdens deze periode kunt u het product bekijken en uitproberen zoals u dat in een winkel zou doen, maar zodra het product in gebruik wordt genomen, vervalt uw herroepingsrecht. Lees hier meer over onder de algemene voorwaarden van Woodson and Stone.

De annuleringsdeadline wordt nageleefd als het product of de producten worden overgedragen aan de post of een ander bedrijf dat de goederen verzendt, vóór het verstrijken van de annuleringsdeadline.

Woodson and Stone neemt de retour kosten voor rekening, dit geldt echter niet voor transportschade.

Het product moet altijd in degelijke verpakking worden geretourneerd, zodat transportschade kan worden vermeden.

Als u uw product wilt retourneren, laat ons uw keuze dan binnen de annuleringsperiode weten via e-mail: info@woodsonandstone.nl of via uw omgeving door in te loggen op woodsonandstone.nl/account. U kunt on uiteraard ook bellen op op: +316 15 41 11 18 (gebruik altijd uw bestelnummer zodat we u kunnen identificeren).

Woodson and Stone werkt in exclusieve verbanden met producenten in Nederland en in verschillende landen in Europa, Azie en Afrika. Als klant biedt dat jou de mogelijkheid jou wensen met ons te overleggen, zodat wij voor u aan het werk kunnen. Maatwerk kunnen we vooral bieden in natuursteen en aardewerk producten, maar we zijn altijd bereid te zoeken naar mogelijkheden.

U vraagt, wij draaien!

Over het algemeen zorgt Woodson and Stone er altijd voor dat producten die niet voorradig zijn weer aangevuld worden, tenzij deze uit het assortiment geplaatst zijn. Heeft u een vraag over een product? Stel deze dan via de mail, app of door ons te bellen.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar