Keramische tegels

Audin

De Audin collectie is geïnspireerd door de traditioneel ambachtelijke cementtegels en is een fusie van oude ambachtelijke schoonheid en uitmuntende technologie. De keramische tegels zijn gemaakt van industriële keramiek en is door zijn uitmuntende eigenschappen geschikt voor zowel interieur als exterieur met de bijbehorende eindeloze mogelijkheden.

De serie heeft een matte afwerking en bestaat uit drie templates in grijstinten met vijf decoratieve patronen, waarvan twee hoek variaties en drie randen. Door de eindeloze combinatiemogelijkheden is deze collectie keramische tegels geschikt voor diverse stijlen, van vrolijk klassiek tot robuust  industrieel.

Audin is een zorgvuldig samengestelde collectie waarmee u fantastische omgevingen kunt creëren door verschillende decoratieve elementen te combineren. Deze hydraulische keramiek is geschikt voor elk project. De uitstekende technische eigenschappen en diverse mogelijkheden zullen elke innovatieve geest overtuigen.

DE COLLECTIE

Met de Audin collectie kun je je eigen stijl terug laten komen in de kamer. Doordat de collectie bestaat uit drukke en neutrale tegels krijgt iedere ruimte een eigen karakter. De mogelijkheden en stijlen zijn eindeloos, ideaal om iedere kamer zijn eigen karakter te geven.

De Audin corner

Hoekstenen

De Audin collectie heeft twee varianten hoekstenen. De keramische hoektegels zijn geproduceerd in een buitenhoek en binnenhoek variant. De dikke lijnen van de buitenhoek sluiten perfect aan op de onderkant van de Audin keramische plinten, terwijl de binnenhoeken doorlopend zijn voor de bovenlijnen. Uiteraard kan men voor een stijl kiezen waarin de stenen niet vlekkeloos overlopen op elkaar maar bewust afwijken. Door de keramische tegels te kantelen kan elke hoek gezet worden. De hoekstenen kunnen ook gecombineerd worden met andere keramische tegel collecties

Shades of grey

Audin kleur collectie

De Audin keramische wand- en vloertegel collectie bestaat uit drie verschillende tinten grijs. Je kan met deze collectie de kamer zo donker of licht maken als je wil. Grijs is een neutrale kleur die met talloze kleuren en stijlen gecombineerd kan worden en zorgt voor een warme, vertrouwde sfeer.

De Audin skirting

Plinten

Behalve de centrale stukken en de keramische hoektegels bestaat de Audin collectie ook uit Audin keramische plinten. De plinten kunnen uiteraard zoals bedoeld onderaan de muur geplaatst worden, maar kunnen ook gebruikt worden om vormen op de muur te creëren of een hoge scheidingslijn aan te geven. De plinten zijn in drie varianten geproduceerd; Audin skirting I, Audin skirting II, en Audin skirting III, waarbij de drie binnenste vormen van elkaar afwijken. Alle plinten hebben dezelfde uiteinde en kunnen dus in willekeurige volgorde naast elkaar geplaatst worden doordat ze gemaakt zijn om in elkaar over te vloeien. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een variant te kiezen en enkel deze te gebruiken

De Audin serie

Centrale stukken

De Audin keramische tegel collectie bestaat uit kent vijf tegels met elk een eigen patroon. De vormen van de keramische tegels lopen binnen de eigen lijn op elkaar over, waardoor men de tegels kan accentueren op bepaalde plaatsen in de muur. De collectie bestaat uit de keramische tegel Audin I, Audin II, Audin III, Audin IV en de Audin V. De tegels hebben een afmeting van 15 x 15 en zijn 1 centimeter dik, waardoor ze zowel geschikt zijn als vloertegels evenals wandtegels. Alle keramische tegels binnen de Audin collectie hebben een afmeting van 15 x 15. Indien je deze collectie ook wilt combineren met grote tegels dan is de Cement collectie hier  uitermate geschikt voor omdat deze dezelfde tinten grijs heeft.

Waarom kiezen voor keramische tegels?

VOORDELEN KERAMISCHE TEGELS

Waarom kiezen voor Keramische tegels

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten waarom je kiest voor een bepaald product. Keramische vloertegels hebben verschillende voordelen ten opzichte van natuursteen tegels, hout of vinyl. Deze voordelen hebben we in een aantal speerpunten voor je opgesomd. Natuurlijk hebben de andere producten ook voordelen ten opzichte van de keramische tegels, maar voor jou hebben we een aantal voordelen op een rijtje gezet.

Weinig onderhoud 

Keramische tegels zijn gemakkelijk te onderhouden, van eenvoudige reiniging tot optionele afdichting in de loop van de tijd. Naast de standaard routine reiniging is er geen speciaal onderhoud.

Gemakkelijk schoon te maken

Vegen, dweilen en u bent klaar ! Het wordt niet eenvoudiger en schoner dan dat. (Als u wilt, kunt u uw keramische vloeren ook stofzuigen.) Keramische tegels zijn uitstekende keuken vloeren omdat ze gemakkelijk kunnen worden schoongeveegd en gedesinfecteerd als hier gemorst op wordt. Als de voeg vuil wordt, kunt u een speciaal samengestelde vloerreiniger gebruiken om het vuil te verwijderen.

 

Milieuvriendelijk 

Keramische tegels zijn gemaakt van klei, zand en glas. Veel keramische tegels zijn gemaakt van gerecycled en/of recyclebaar materiaal. Keramische tegels kunnen ook helpen om uw energieverbruik (en rekeningen) te verminderen door uw huis in de zomer koeler te houden. Ze voegen zelfs enkele isolerende elementen toe aan uw huis voor de winter.

 

Hoog repareer gemak

Heeft uw keramische tegel een scheur of breuk? Zorg ervoor dat u een paar extra tegels in de huis houdt voor het geval enkele gerepareerd moeten worden. U kunt de tegel zelf vervangen of een tegelmaker of klusjesman zoeken om het voor u te doen. Het voordeel ten opzicht van natuursteen is dan ook dat je altijd dezelfde tegel kunt vervangen. Bij natuursteen spelen natuurlijke elementen zoals de aders in de steen of de zichtbare mineralen een grote rol waardoor een natuursteen tegel kan afwijken van het vorige model

Krasbestendig 

Door de samenstellingen krassen keramische tegels niet en zijn dus ook geschikt voor ruimtes waar veel zand of vuil binnenkomt zoals uw garage of uw tuin. Doordat de vloertegels makkelijk schoon te maken zijn zijn deze dus ook uitermate geschikt voor deze ruimtes. 

Hoge weerstand 

Keramische tegelvloeren zijn bestand tegen vuur, water, krassen, insecten, geur en vervaging. Dit maakt de keramische tegels dan ook ideaal voor ruimtes waar veel en vaak overheen gelopen wordt, zoals horeca vloeren, of ruimtes die blootgesteld worden aan schurend vuil (bijvoorbeeld zand) zoals uw tuin, garage of terras. 

Allergeen reducerend 

In tegenstelling tot tapijt trekken de keramische tegels geen stof en huisstofmijt aan. Woningen met keramische vloertegels hebben minder omgevings stof, waardoor de lucht in huis veel gezonder wordt door de hoeveelheid huishoudelijke allergenen te verminderen. Dit is een fantastisch voordeel voor mensen met stofallergieën.

Vochtbestendig 

U hoeft zich u geen zorgen te maken over vochtophoping in keramische tegels. Indien gewenst kunt u de vloer ook met veel water wassen. In tegenstelling tot houten vloeren worden keramische tegels niet beschadigd door vloeistoffen.

Eindeloze stijl- en ontwerpopties 

De collectie keramische tegels in vormen, kleuren, stijlen, ontwerpen en texturen zijn breed, door deze te combineren kunt u eindeloze stijlen creëren. Doordat de keramische tegels binnen en buiten verschillende collecties gecombineerd kunnen worden kan men er dan ook zeker van zijn dat de stijl uniek is en nergens anders gevonden kan worden.

Back to list

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.